Despre noi

Dragă client,

Bine ai venit pe Idid.ro !

I did.ro este un magazinaş online în care poţi găsi exclusiv produse create manual, iar noi am facut o selecţie atentă, în aşa fel încât calitatea materialelor, atenţia la detalii în prelucrare şi talentul, să fie cele care creează diferenţa.

Vei gasi aici bucăti de natură, multă culoare, artă şi talent, detalii atent conturate, inspiraţie. Dorim să promovăm aceste produse, pentru că sunt unice, nu există nicăieri în lume altele. Mai mult, creatorii lor şi-au lăsat o parte din suflet în fiecare piesă, iar noi respectăm asta. Te invitam şi pe tine să o faci!

Asa că … fă o plimbare printre categoriile din site, alege ce produs vrei, pune-l în coş şi-apoi poţi aştepta cu nerăbdare, produsul va ajunge la tine frumos împachetat.

Iar dacă nu te-ai decis încă, sperăm că ţi-a făcut plăcere navigarea prin magazin şi cu altă ocazie vei reveni. Dacă vrei, poţi să ne transmiţi şi-un feedback la adresa: office@idid.ro, fie el pozitiv sau negativ, noi vom ţine cont de el, pentru ca părerea ta e importantă pentru noi.

Cu drag,

Echipa Idid.ro

Contact

Facebook